torstai 5. marraskuuta 2015

Ford focus farmari

Ford focus farmari

HV FARMARI ILMASTOINTI ABS 4AIRBAG KESKUSLUKKO CD . Myös kattavat esittelyt, kuvat ja autojen hintaseuranta. EcoBoost 182hv AST-Line Wagon - Syyskuun toimitukseen! FORD FOCUS vaihtoautot 9kpl. Hyvää: ajettavuus, mukavuus, tavaratila. Siitä ei ole tullut myyntitilastojen ykkösnyrkkiä, mutta vuosien kuluessa . ECOBOOST 150HV Avm.


Katso tarkemmat tiedot ja ota yhteyttä . Huikeinta oli ajaa Meri- Alppien syheröissä Focus Wagon ST-Line-versiolla, jonka 5 . Auton sijainti: Iisalmi. Ilman farmaria mallin myynti helposti ontuu. Farmaritovat suomalaisten suosikkeja. Nyt on mökkikansakin muistettu.


Uuteen Focus -mallistoon kuuluu neljä mallia: perinteinen hatchback, farmari sekä nykyaikaiseen makuun sopivan Active-mallin hatchback ja farmari. Edullisesti ja nopeasti suoraan maahantuojalta. Wagon on tosiaan melkein senttiä pidempi kuin viisiovinen ja näyttää . Focus saapuu Suomeen ensin kolmella varustetasolla: Tren runsaasti varusteltu Titanium sekä urheilullinen ST-Line. Korimallina on 5-ovinen tai farmari. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita pyyhkijänsulkia netistä.


Ford focus farmari

Valikoimassamme BOSCH, VALEO ja K-star tuotemerkillä olevia . Minkä uusi farmari on voittanut muotoilussa, sen se on menettänyt . Tervetuloa tutustumaan uuteen Focus Wagon -malliin Tuusulan toimipisteeseen! Täysin uusi Focus on suunniteltu . Suomessa kaksi kolmesta Focus -ostajasta valitsee farmarimallin. Etsitkö lisää vaihtoautoja?


Ford on julkaissut 20.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit