maanantai 2. marraskuuta 2015

Majava venetraileri vt 750 kvj

Täysin uusi perustraileri. Tässäkään trailerissa ei ole unohdettu käytettävyyttä, vaan perusmukavuutta helpottavat tekijät ovat vakiona. Traileri soveltuu veneelle.


Venetrailerit jarruttomat. MAJAVA VENETRAILERI VT7KVJ CLASSIC, 750KG, KUMIVÄÄNTÖ, 2X 5CM. Kokonaismassa kg, 7, Nokkapyörä. HUOSaat muitakin MAJAVA peräkärryjä ja lisätarvikkeita kauttamme.


Vesitiiviit laakerit, säädettävä vinssiteline ja sivutuet. Jarrulliset venetraileri. LIIKERauma › Markkinointi. Jaxal kuomulla 1cm. VT 5KVJ CLASSIC, kumivääntöjousitus.


Majava venetraileri vt 750 kvj

Ollaan juuri 7kilossa jota ei autollasi todennäköisesti saa jarruttomana vetää. Kärrykauppa käytetyt venetrailerit ja peräkärryt - osta, myy tai vaihda. UULi lavavaunut ja venetrailerit , perävaunutarvikkeet ja varaosat mUULi. Akut Akkulaturit and Acid Polttimot Sytytystulpat MAJAVA VT7JET jettikärry.


Kärripoikien perävaunumyymälästä saat perävaunut, venetrailerit sekä niiden varaosat ja tarvikkeet! VT 7CLASSIC VENETRAILERI. Vähäisellä käytöllä ollut venetraileri Majava VT 190-5KVJ.


Majavatuote VT7venetrailerin sivutukien toiminta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit