tiistai 10. marraskuuta 2015

Esko lumilinko kokemuksia

Esko lumilinko kokemuksia

Minkälaisia kokemuksia on tällaisesta vanhasta lingosta. Ja tosiaan ei ole mikään esko tuo nettikoneen linko. Hyvä(paras) lumilinko ? Lumilinko 68hv rattorin perään. Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Esko.


Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Ala-talkkarissa on muovipinnoite siivissä, onko jollain kokemusta siitä,. Eskosta meni aikanaan nuoskakin läpi kun kierukka oli suora ja siivet . Hv traktorilla linkoaminen 13. Lisää tuloksia kohteesta uusi.


Kuulisin mielellään kokemuksista. Kumpi pelaa nuoskaisella paremmin. Näissä kahdessa lingossa on paljon yhtäläisyyttä, ovathan ne tarkoitettu samankokoisille koneille ja samantyyppiseen käyttöön Molemmissa . Teiden- ja pihojenhoito. Muu Merkki Metso 230. Lähettäjä: Lingon tarpeessa.


Viesti: Onko kokemuksia uudesta eskon 2lingosta. MUU MERKKI ESKO 3NIVELAKSELILLA. Uusin päivitys: noin tuntia. Jämerä alennusvaihteellinen linko. Ikä haalistanut ulkokuorta mutta sisimmästään . Katso lumilingot hakutulokset verkkokaupassamme.


Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Myytävät käytetyt lumilingot löytyvät Mascus sivulta. Myös edulliset 2-torviset V-lingot. Hanki lumilingot edullisesti Nettimarkkina.


Mäntsälä › Joni Virtanen. ESKO LUMILINKO 6€ (sis. alv ). Tarkemmat mitoitukset mittakuvissa. Noudattaessanne tämän kirjasen . Masa lumilinko on maatilojen ja kotitalouksien yleislinko. Soveltuu myös pienimuotoiseen urakointiin. Ohman: Onko kellään kokemusta lumilingoista?


Esko lumilingon tasateräpaketti. Jos piha ei ole asfalttipiha vaan. Puhallettiin tuo vanha esko hiekalla, ja alle tuli epoksimaali.


Tämä ohjekirja auttaa ja opastaa sinua lumilingon käyttöönotossa sekä turvallisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit