maanantai 9. helmikuuta 2015

Stiga tornado 3098 hinta

Stiga tornado 3098 hinta

Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Arvioitu toimitusaika, 2-arkipäivää. Voimanlähteenä on hydrostaattiseen vaihteistoon yhdistetty . Tornado -puutarhatraktorit joko puhaltavat silputun ruohon maaperään, kun käytät aikaa säästävää Multiclip-leikkuumenetelmää, tai puhaltaa ruohon tehokkaasti . Konekesko kasutatud tehnika used riding mowers , click on a picture to see more detail. Hinta voimassa toistaiseksi.


Stiga tornado 3098 hinta

Oulu › Konekujala OyLiike. Voit käyttää Tornadoa joko silppuavana tai sivulleheittävänä. Jämäkkä ja luotettava. Konekesko lietots aprīkojums used murutraktorid , click on a picture to see more detail.


Moottorina luotettava BS. Nyt sopuhintaan pois. Ilmoitus jätetty: 20. Paikkakunta: Kokkola. Tällaista olisi tarjolla loppukesän poistohintaan ! Nopea toimitus ja varmasti edulliset hinnat.


Tervetuloa tutustumaan! Jätä ensimmäinen kysymys . Hinnat , joihin sisältyy ALV . Stiga Multiclip Q. STIGA Park 3PWX 4WD ajoleikkuri. YHTEISTYÖpartnerit: Verkkokaupan hinnat - Osta verkosta Salidzini. Käynnissä olevia nettihuutokauppoja osastolta Pienkoneet ja tarvikkeet. COMBI SEQB ITSEVETÄVÄ RUOHONLEIKKURI.


Heti varastosta (Verkkokaupassa). Tuotteet lähetetään 6-arkipäivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit