maanantai 2. helmikuuta 2015

Ponsse vaihtokoneet

Käytettävissä myös vahtipalvelu. Tervetuloa koneostoksille! Type 5B5D=harvesters.


Ponsse vaihtokoneet

Meiltä saatte markkinoiden parhaat ja laadukkaimmat vaihtokoneet , Olipa koneen merkki mikä tahansa, saat sen aina toimintakunnossa ja halutessasi myös . Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Osta, myy tai vuokraa käytetyt metsäkoneet edullisesti. Tutustu ja löydä omasi! Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt harvesterit. Mascus on maailman johtava sähköinen vaihtokonepörssi raskaalle kalustolle ja ajoneuvoille.


Täältä on helppo löytää myynnissä olevat . Metsäkoneet Harvesteripäät. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Kouvola. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Timberjack 8vm-, hintap. Lokomo 9vm-, hintap.


Sekä uusien koneiden että vaihtokoneiden varasto oli vuoden lopussa hyvällä tasolla. Koneen edellinen omistaja oli Martti Kinnunen Hyrynsalmelta. Ponsse S vm-, hintap.


Kuormatraktorit - Mascus Suomi. Logsetin toimitusjohtaja . Myös vaihtokoneiden kysyntä oli erinomaista ja vaihtokoneiden. Keskimäärin kalleimmat vaihtokoneet olivat Suomessa ja Länsi-.


Ponsse vaihtokoneet

Huoltopalveluiden liikevaihto kasvoi ja vaihtokoneiden kysyntä oli edelleen . Valitse yhteyshenkilö. Kyösti PoutanenJari Kylä-Uuppo. Lisävarusteet: In good condition. Farmex Valuma-altaalla käsip varustus. Sarjavalmistukseen on alkuvuodesta saatettu nosturi PONSSE K12 . Olipa kyseessä uusi tai vaihtokone, meiltä saat aina asiantuntevan palvelun.


ASKO HEIKKINEN Aluemyyntipäällikkö, Kajaani PONSSE VAIHTOKONEET. Aluejohtaja ja vaihtokoneiden tuotepäällikkö tradenomi Jussi Hentunen (33) vastaa . Vaihtokoneiden kierto nopeutui loppuvuotta kohden ollen. Venäjälle menisi enemmän myös vaihtokoneita kuin voimme viedä”, Tiitinen . Reilusti käymään, ja tervetuloa asiakkaaksi!


Purkuosat ovat tehdaskunnostetuista vaihtokoneista purettuja toimintakuntoisia . PONSSE -purkuosat satavana nyt nettivaraosan kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit