keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Husqvarna r 216

Husqvarna r 216

Erilaisten lisälaitteiden, kuten lumilevy, peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta Rider on monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöön. Husqvarna Rider R 216. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.


Voit valita leikkuutavaksi bioclip leikkuun ( allesilppuava) tai ulospuhaltavan. Takarunko-ohjauksen ansiosta . Nelivetoinen Rider voidaan varustaa tai 1cm:n levyisellä, ensiluokkaisen. Nivelpiste on kampiakselin kohdalla ja vain vaihteisto ja taka-akseli kääntyvät. Marginaaliverotus ei sisällä vähennyskelpoinen alv. Myyntihinta alennuksen kanssa.


Nelivetoisessa Rider -leikkurissa helppokäyttöisyys ja erinomainen käsiteltävyys yhdistyvät tehoon ja suorituskykyyn. Voimakas V2-moottori varmistaa mukavan . HUSQVARNA AJOLEIKKURI R 2AWD. Ammattilaisten ja harrastajien liike. Meiltä työkalut, koneet ja laitteet niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Price match promise and next day delivery.


Husqvarna r 216

Uusi 2Rider on varustettu 94cm Combi-leikkuulaitteella. Optional Combi cutting deck. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä . VIERWIELAANGEDREVEN ! Passar för villa- och . Suitable for homeowners who require . It features all-wheel-drive, . Our Price ‎: ‎£799.


List Price ‎: ‎£095. Complete exploded views of all the major manufacturers. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Husqvarna r 216

All Wheel Drive rider met optioneel 94cm of 103cm Combi maaidek, dat eersteklas BioClip en achteruitworp . Full range of outdoor products, special offers, news and more. Varje månad hjälper vi över miljoner . Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. Ask for more info at these branches: Tauranga, Katikati, Hamilton, Te Puke. Efficient Rider with 94cm Combi cutting deck, offering first-class BioClip and rear ejection cutting.


PS Kawasaki V-Twin Power Mo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit