tiistai 24. helmikuuta 2015

Stanley aggregaatti

Stanley aggregaatti

Motonetin laajasta valikoimasta löydät sopivan aggregaatin tai generaattorin. Siniaaltoinvertteri eli. Stanley - aggregaatti.


Stanley aggregaatti

Laadukas STANLEY beinsiinikäyttöinen aggregaatti kahden vuoden takuulla! Hei Olis edessä aggregaatin osto mökkikäyttöön. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Laadukkaat aggregaatit helposti ja edullisesti Rellunkulman verkkokaupasta. Bensiinikäyttöinen aggregaatti sopii käytettäväksi silloin, kun tarvitset sähköä esimerkiksi mökille, asuntoautoon, veneeseen tai . Lue ja perehdy tähän käyttöohjeeseen ennen koneen käyttöönottoa!


Läs och sätt dig in i denna . Invertterillä varustettu aggregaatti sopii myös virtalähteeksi kodinelektroniikalle, joten se on . LAADUKAS STANLEY aggregaatti -invertteri. Oivallus, kekseliäisyys ja innovointi ovat olleet keskipisteenä, kaikessa mitä teemme. W maximiteho ja kahden vuoden valmistajan takuu. Polttoainesäiliön tilavuus litraa. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita.


Stanley aggregaatti

Soveltuu myös herkemmille laitteille. Toiminta-aika tankillisella jopa tuntia! Tuotetiedot: Jatkuva teho kW, max. Tarkoitus olisin hankkia salkkumallin bensakäyttöinen aggregaatti.


Mitä murheita sinulla on ollu aggregaatin kanssa? Vieläkö toimii, vaikka vuosia on kulunut muutama? Halvin hinta ilman toimituskuluja 9€. Katso aina edullisimmat kaupat . Huomaa, että emme ole mukana myyntiin . Edullinen invertteri aggregaatti , joka soveltuu myös herkimmille sähkölaitteille kuten televisiot, jääkaapit jne.


Näppäränkokoinen laite, jossa päällä kantokahva. Jospa tämmönen, ihan itse. Vahvalla 10hp dieselmoottorilla varustettu aggregaatti tuottaa maksimissaan 5. Schuko 230V ulosotot, 400V voimavirta ulosotto, sekä erillinen 12-V . Tärkeää: Kytke generaattori välittömästi pois päältä ja.


Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi! Aggregaatit 5-kw .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit