keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Käytetyt maataloustraktorit

Haussa käytetty traktorit? Ota yhteyttä suoraan traktorit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Katso tästä kaikki traktori-ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Nettikone - Kuljetuskalusto Maarakennus Maatalous Materiaalinkäsittely Metsäkoneet Työstökoneet.


Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Uusin päivitys: noin tuntia. Sähkövikaa lukuun ottamatta kova kuntoinen kone. Hydraulinen kallistaja. Käytetyt maataloustraktorit ja -koneet.


Traktoreita – koneita maatalouteen, urakointiin tai pihakäyttöön. Tutustu valikoimaamme ja huutokauppaan. Haulla löytyi ilmoitusta. Etsi: Näytä kerralla.


Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. John Deere John Deere Quik-Coupler. Agritek-vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Monipuoliset, joustavat ja ketterät traktorit. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Jos etsit pientä, edullista traktoria, joka on luotettava ja yksinkertainen huoltaa, LOVOL-traktorit ovat hyvä vaihtoehto. Laaja valikoima uusia ja käytettyjä varaosia traktoreihin. Kauttamme saat käytetyt ja uudet maataloustraktoreiden varaosat ja asiantuntevan palvelun 30 . Uusia tai EU:n ulkopuolelta maahan tuotuja käytettyjä maataloustraktoreita ei saa ottaa käyttöön tai rekisteröidä ennen kuin ne on todettu turvallisiksi. Tarvittaessa voit ottaa meihin. Nisula varustelee yhä enemmän myös käytettyjä 3-sarjan A-Valtroja . Valmet maataloustraktori MYYTY.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Metsätehon jäsenten ja metsähallituk- sen työmailta. Traktoreissa käytetyt kuljetusvälineet on esitetty taulukossa 3. Myydään eniten tarjoavalle. Päättyvät, Kiinnostavimmat . Mittauksia tehdään sekä uusille että käytetyille traktoreille.


Mittausmenetelmät ovat joko standardien mukaisia tai ne räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit