perjantai 30. tammikuuta 2015

Nastat traktoriin

Kovasti on nyt tarjolla piikkiketjujen tilalle mm. Onko kokemuksia, pitääkö ne jos metsässä puita . Jäänastat - Kulutusosat - Jääketjut, nastat - sekä muut varaosat ja tarvikkeet verkkokaupastamme. Hankkijalta löydät laajan valikoiman renkaita, lumiketjuja ja nastoja traktoreihin ja työkoneisiin. Osta rengastarvikkeet joko suoraan verkkokaupastamme tai tule . Tuli tuohon valluun (90 2wd) ruuvattua tuossa alkuviikolla nastat kumeihin. Maxi Grip, 25mm piikit.


Nastat traktoriin

Yksittäisiä nastoja kenkiin tai kulkuneuvoihin. Jämäkät nastat pitävät pystyssä jäisellä tiellä ja jyrkemmässäkin mäessä. Laita uudet nastat tilalle. Voit laittaa kierteisiin liimaa, jos haluat niiden pysyvän tiukemmin. Mikä aiheutti nastojen sisäänkiertymisen?


Tässä videos näytän miten laitetaan jäänastat renkaisiin, hyvin yksinkertaista. Mulla ollut puolessakymmenessä traktorissa tikka työkone nastat ja seuraavan kerran ku taas tarvin, niin meinaan rengasliikkeessä laitattaa. Traktoriin ketjut vai nastat. Palarenkaan nastoitus 27. Lisää tuloksia kohteesta uusi.


Ruuveja taraktorin renkaisiin - Masinistit. Ruuvattavat nastat voi kevyessä käytössä mennä,ei pehmeät ruuvit. Olis tarkoitus kokeilla nastoja traktorin renkaisiin kun ei kehtaa laittaa joka talvi kettinkejä. Onko minkälaiset kokemukset ammuttavista tai pora . Monipuolinen valikoima kätevästi porakoneella asennettavia ruuvattavia nastoja. Erinomaista pitoa lumelle, jäälle ja asfaltille.


Montako nastaa per rengas pitäisi olla, jotta olisi hyötyä moisista? Vesilahtelaisella Petri Nurmisella on yli vuoden kokemus erilaisten työkoneiden, traktoreiden , kuorma-autojen ja pienempien autojen sekä . Nastat asennetaan niin että ne nousevat vain 2-mm esille renkaan kuvion. Tutustu kaikkiin yksityiskohtiin ja etuihin TALVIRENKAIDEN NASTAT traktorille ja löydä lähin jälleenmyyjäsi. Itse asennettavat, ruuvattavat nastat.


BestGrip- nastat voidaan asentaa ja irrottaa keliolosuhteiden mukaan. TRYGG-traktorin ketjut ovat markkinoiden joustavimmat ketjut, ketjun lyhentäminen tai pidentäminen ei. Luokkansa kovimmat, paksuimmat ja pisimmät nastat. Nastat voidaan asentaa myös vanhoihin renkaisiin, jos renkaissa on vain tarpeeksi kuvioita jäljellä.


Huima maailmanennätys ajettiin lumisella ja jäisellä maantiellä Suomen Lapissa. BestGrip-nastat soveltuvat lähes kaikkiin renkaisiin ja niiden asennus on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit