tiistai 20. tammikuuta 2015

Stihl ms 180 cbe moottorisaha

Stihl ms 180 cbe moottorisaha

Lisää muistilistalle. Stihl moottorisaha uutuus! Kevyt käynnistyksellä ja ketjun pikakiristyksellä oleva kevyt mökkisaha alle 300€. Tutustu koko valikoimaamme. Hyvin varusteltu perusmalli pihapuiden kaatoon ja muihin kodin sahaustarpeisiin.


Stihl ms 180 cbe moottorisaha

Astetta isompi ja tehokkaampi mökki ja rakennussaha. Vakiona ErgoStart kevytkäynnistyksellä ja avaimettomalla teräketjunkiristyksellä. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.


Moottorisahat yleiskäyttöön. Helppokäyttöominaisuuksilla varustettu yleissaha. Testasimme moottorisahat. Mukana oli moottorisahaa , joista oli sähkökäyttöisiä ja 10.


Erittäin kompakti ja pippurinen yleissaha joka. Just bought this saw and thought I would do a review. I like this light weight, easy to start saw!


Moderni moottorisaha maisemointitöihin ja polttopuiden tekoon. Laaja valikoima polkupyöriä varastossamme! Kannattaa tulla katsomaan! STIHL MS 1C-E 399.


Myös muutamia Helkama sähköpyöriä tullut varastoon. Siemen ja Kone on tehnyt luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo vuotta. Taloudellinen 2-MIX -moottori.


Uskomattoman kevyt akkukäyttöinen moottorisaha , täydellinen työkalu talon ympärillä. Kompakti saha kotipihan yleistöihin. Kuhmoinen › Pekka Lähteenmäki. Vähän käytetty moottorisaha Vm.


Kaasutin stihl 02022moottorisaha. Uusi stihlin moottorisaha ! Tehokas moottorisaha on tarpeellinen työväline yhtä lailla ammattikäytössä kuin kotipihalla ja mökillä. HUSQVARNA 4moottorisaha 13. Itselläni on MS2C ekokäynnistyksellä.


Puolipuristus, ketjun pikakiristys jne… Sh. MS 1ovh 349€ Tarjous 29-. Tai antaa jokinlaisia suosituksia moottorisahan hankintaan? Otsikon mukaiseen sahaan laitoin uuden tarvike moottorin. No hyvin muuten tuntus toimivan, mutta en saa tyhjäkäyntiä pienemmäksi, ruuvin . Noissa pikkuritsoissa – se taisi olla 1– malli , jonka hintakin on parisen.


Stihl ms 180 cbe moottorisaha

Syytä jätkän olla varovainen noiden oikeiden moottorisahojen. Olet täällä: Etusivu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit