perjantai 31. elokuuta 2018

Myyräaura myydään

Pikahaun tulokset kpl. Nyt myynnissä maanmuokkaus Jykevä myyrä-aura - Turku, Varsinais-Suomi. Ilmoitustyyppi, Myydään , Osasto, Maanmuokkaus. Myyräaura omalla rungolla.


Myyräaura myydään

JYKEVÄ-myyräauralla vältät kesän ja syksyn sateiden aiheuttamat pintavesihaitat ja johdat varmasti sekä edullisesti vedet notkoista . Yhteydenotto mieluummin puhelimitse. Tiedustele lähimmältä . Tuotetta ei ole myynnissä verkkokaupassa. Myydään , Vuokrataan ja Ostetaan muut maanmuokkauskoneet ja lisävarusteet.


Hanki muut maanmuokkauskoneet. Ensimmäinen perusedellytys pellon kasvukunnolle ja maan kasvukunnon ylläpidolle on hallittu vesitalous. Muuten pellosta ei ruokaa saa.


Veden vaivaama vanha pelto johon tätä kokeilen. Keväällä näkee onko auttanut yhtään. Vähän kerryttää heinää. Suomen kiinnostavin kauppapaikka.


Meiltä löydät monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, . Myynnissä myös yksi ja kaksi kyntisiä malleja tilauksesta. Hinta 1-kyntiselle 950 . Varsinaista isompaa myyräauraa jolla putki lasketaan on ainakin täälläpäin totuttu vetämään kahdella isolla traktorilla. Olisi myynnissä myyräaura kuulalla 3euroa verolla, ei ole merkkiä Jykevä, jonkun muun pajan tuote ja ei ole murtopulttia. Takaisin edelliselle sivulle. Vehnä ja ohra ovat maan.


Maatalouskaupoissa myydään myös leh-. Mmurtopultti estää myyräauran tai traktorin särkymisen esimerkiksi kiveen. Terässä M-murtopultti estää myyräauran tai traktorin särkymisen esimerkiksi kiveen ajettaessa - Terän materiaali: 20x2mm - Vetokuula mm, jossa liitin . MYYDÄÄN TRAKTOREIDEN JA TYÖKONEIDEN TARVIKKEET . Ryhmän myydyimmät tehoaineet. Pienimmillään kasvinsuojeluaineiden myynti. Tuotteita myydään Tallinnan kauppahallissa, kahviloissa ja Talu Toidab.


Myynti – Asennus – Huolto –Varaosat. Mitsubishi - Sanyo - Fujitsu. Uusia tuotteita ja tuoteryhmiä otetaan myyntiin tarpeen mukaan. Purettuja osia alettiin sittemmin myydä.


Alkuperäiskunnossa Tuulos -reki, kiesit ja antiikkipiano. MYYRÄAURA , Nopea laite pintavesien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit