perjantai 24. elokuuta 2018

Hyväksytty polttoainesäiliö

Hyväksytty polttoainesäiliö

Eli sen saa kuljettaa ajoneuvossa jos polttoainesäiliö on bensiinin kuljetukseen hyväksytty. IBC-pakkaus on laadukas polttoainesäiliö polttoöljyn, dieselin tai muun palavan nesteen. PROMEX IBC säiliöt soveltuvat . IBC- hyväksytty kuljetussäiliö. Vaarallisten aineiden kuljettaminen tieliikenteessä edellyttää, että säiliö on tarkastettu valtuutetun tarkastajan toimesta vuoden . Näitä irtosäiliöitä ei koske määräaikaistarkastusvel- vollisuus. Turvatankki-Pankkasäiliö, IBC.


Polttoaineita saa kuormassa olla kuitenkin . UN- hyväksytty , metallinen IBC-suurpakkaus, jolla on hyväksynnät diesel- ja poltto. Tuotetunnus (SKU): Kubicus 5. Elftex-materiaalista valmistettu polttoainetankki suodattimella. Ilmaruuvilla varustettu korkki. Kehitetty turvalliseen polttoaineen käsittelyyn - polttoainesäiliöt.


Bensiinille ja dieselille soveltuva polttoainesäiliö. Tankissa on tarkastusluukku johon voidaan asentaa polttoaine anturi. WEMA anturi 2CE hyväksytty CAN SB.


Polttonestesäiliöitä koskevat vaatimukset. Osa IV – Ajoneuvojen hyväksyminen hyväksyttyjen polttoainesäiliöiden asentamisen osalta. Ajoneuvon polttoainesäiliö on ajoneuvon käyttämiseen tarkoitettu säiliö. Lantmännen Agron farmari- ja polttoainesäiliöillä saat mutkattoman polttoainehuollon tilallesi.


Valikoimastamme löytyvät Farmexin farmarisäiliöt, Cemon . Tämä vaatimus katsotaan täytetyksi, jos polttoainesäiliön täyttöaukko on siten. Mallia -8 eli minkähänlainen semmonen hyväksytty tankki pitäs olla? Niin onkohan mitään estettä sille, että asentaa polttoainesäiliön.


Hyväksytty polttoainesäiliö

Erityisen huomion ovat saaneet polttoainesäiliöt , joita kuljetetaan liikenteessä. Kuljettamiseen hyväksyttyjä IBC-pakkauksia ja varastointiin . Tankki ei sisällä liittimiä, tilaa liittimet erikseen. Muovinen polttoainesäiliö litraa, joka sopii bensiinille sekä dieselille. Lämmittimille , aggregaateille yms. Pinnankorkeusmittari, ADR- hyväksytty.


Huippuluokan polttoainesäiliö pienveneisiin, jossa erittäin tukeva rakenne. Nyt saatavilla Ajokoneen valmistama hyväksytty polttoainesäiliö sermiin. Asennusvalmis paketti saatavilla. Ne saattavt jopa teknisesti täyttää FIA -standardin vaatimukset, mutta niitä ei voida FIA - hyväksyttää , koska valmistaja toimittaa myös sellaisia polttoainesäiliöitä , . Voidaan varustaa SAE polttoaine anturilla ( 150mm ) Saatavilla myös erikoisia yhteitä.


Tiedot: Täyttöl: Ø38mm Lähtö: Ø8mm. Vesi poistuu jättämällä veneen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit