torstai 23. elokuuta 2018

Metsurin housut stihl

Metsurin housut stihl

Kun työskentelet STIHL työvälineillä, Sinun turvallisuutesi on meille kaikkein tärkeintä. Tarjoammekin laajan turvavarustevalikoiman monenlaiseen eri . Stihl metsurin vaatteet. METSURI KYPÄRÄSETTI ADVANCE X-VENT.


Lisää toiveluetteloon. VARUSTEVYÖ NAHKA MUSTA 125CM. Tekivät tielinjaa oli pelkät metsurin vaatteet hyvät heijastimet loisti kivasti. Hanki laadukkaat turvavarusteet ja turva-asusteet metsätöihin valikoimastamme.


Katso myös lisävarusteet, esim. Husqvarna Metsätyöpusero Technical Extreme (KWF). Housuissa on Keski-Eurooppalaiseen tapaan oikeassa lahkeessa . Kevyt ja vettähylkivä metsurin työtakki.


Erittäin joustavasta ja kestävästä kankaasta tehty turvapusero huomioväriosoilla ja heijastavilla STIHL - logoilla. Kestävät metsurin turvahousut on kehitetty äärimmäisiin olosuhteisiin, ne suojaavat vahingoilta, sekä hylkivät likaa ja vettä. Huippulaadukkaat X-fit takki ja housut nyt erikoishintaan!


Metsurin turvahousuissa on joustavat . Sopii erinomaisesti myös naisille! Ole nopea, kampanja . Access Mini Sport mönkijän arvonnan . Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä palvelun toimittamiseen, mainonnan kohdentamiseen sekä analysointiin ja raportointiin. Käyttämällä palvelua . Myymälässämme on esillä laaja valikoima STIHL -varusteita. Alla esimerkkejä tuotevalikoimastamme. Lataa STIHLin ja VIKINGin Kevään . PAT571O- 2XL Saatavilla verkkokaupasta.


Tarkista myymäläkohtainen saatavuus . Nykyiset housut on stihlin nimellä, malliston toiseks kalliimat, mutta sopii hyvin. WoodXpert XApokara pitkä. Jussin Pyöräpiste TUIRA Valtatie 49. Avoinna: ma–pe 9–la 9–14.


Edustuksessamme maailman johtavat puutarhakonemerkit edullisista perusmalleista monipuolisiin erikoismalleihin. Koneet luovutamme aina käyttövalmiina ja . Valikoimiimme kuuluvat moottorisahat, raivaussahat, painepesurit, ruohonleikkurit sekä monet muut koneet ja laitteet. Konesaha – yli vuoden kokemuksella olemme palvelleet ammattitaidolla kaikissa pienkoneasioissa, tuhansia asiakkaita, niin pienissä kuin suurissa asioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit