perjantai 29. syyskuuta 2017

Pien traktori

Japanilainen, käytetty 4-vetoinen pientraktori alkuperäisessä kunnossaan, EU: ssa perushuollettuna. Huollossa on vaihdettu moottorin nesteet ja suodattimet . Pientraktorit nyt edullisetsi! Tutustu koko pientraktori mallistoomme.


Monipuoliset, joustavat ja ketterät traktorit. Jos etsit pientä, edullista traktoria , joka on luotettava ja yksinkertainen huoltaa, LOVOL- traktorit ovat hyvä vaihtoehto. Etsi käytetty Kubota- traktori alla olevasta listasta.


Uusimmat traktori -ilmoitukset löytyvät listan kärjestä. Jos haluat järjestää Kubota-merkkiset traktorit toisella . Hae rahoitusta tästä. Kubota pientraktorit ovat dieselmoottorilla ja nelivedolla varustettuja traktoreita. Ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kiinteistönhoitoon, erikoisviljelyyn ja . Uusin päivitys: noin tuntia.


Tehokas pientraktori työ ja ammattikäyttöön. Soveltuu työ ja ammattikäyttöön. Traktori sijaitsee Somerolla, tiedustelu puh. Kestävä Perkins Diesel moottori. Kubota traktorin renkaat, Renkaat ja vanteet, Nurmes, Tori.


Kertokaa, jos jollakin on kokemuksia noista pientraktoreista (Kubota, Mitsubishi, Ford jne.). Tekisikö noilla vehkeillä lumityöt? Varmaan ovat hauskoja. Oy Kuormaus ja Kuljetus Berg Last och Transport Ab.


Pien traktori

Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita , puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Jokainen malliston traktori on suunniteltu vaativiin työtehtäviin. Moottorit ovat erittäin vääntäviä, automaattinen ajovoimansiirto toimii mukavasti kahdella . Foton Lovol traktori on hyväksytty tieliikenteeseen ja se voidaan rekisteröidä.


Myymme käytettyjä ja eritehoisia japanilaisia pientraktoreita. Tarjoamme traktoreihin erilaisia tehtaallamme . TXG2HST 4wd PIENTRAKTORI. W ( hv ) 3-sylinterinen dieselmoottori. Hydrostaattivaihteisto.


Pien traktori

Saatavissa turvaohjaamolla tai turvakaarella. Metsäperävaunut 5-tn . Olisiko kennelläkään suositella pientä traktoria metsätöihin. Tällä hetkellä käytössä polaris 5efi ja kellfrin kärry.


Ei ole oikein käypäinen . Ferrari- traktoreissa punaisten serkkujensa kanssa yhteistä turvallisuusajattelu. Tuontiohjelmaan kuuluvat kaikki Ferrarin pien - ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit