maanantai 18. syyskuuta 2017

Husqvarna 435 moottorisaha

Husqvarna 435 moottorisaha

Kevyt ja tehokas yleissaha on äärimmäisen helposti käynnistyvä ja hallittava. Sytytystulppa ‎: ‎Champion RCJ7Y, NGK BPMR7A Sytytystulpan kärkiväli ‎: ‎0. Husqvarna 4on kevyt ja tehokas yleissaha. Suosituin sahamallimme vuodesta toiseen.


Nii vähän on moottorisahalle käyttöä tuon enempää ei harrastelija . Valikoimamme on kattava, moottorisaha mallistomme kattaa sahat mm. Uutuus suosikkiin lisää ominaisuuksia! Tilaa uutiskirjeemme.


Yleissaha niille jotka eivät ole usein metsässä, mutta tarve on silti kaataa pienempiä puita sekä katkoa polttopuita. Vuokrataan kevyt ja tehokas yleissaha. Tämä äärimmäisen helposti käynnistyvä ja hallittava saha moneen kohteeseen!


Varustettu käynnistystä . Osta nyt ja säästä 10€. Ostin tarjouskenkien välistä moottorisahan. Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin ilmoitukseen kategoriassa Metsäkoneet. Voimakkaita, helposti käynnistyviä ja hallittavia koneita.


Monien edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta voit leikata, karsia ja kaataa puita tai . Teho Kw, paino 4. Moottorisahan varaosat. Tarjoushintaan 2€ Sylinteritilavuus 40. W Paino (ilman terävarustusta) 4. X-Torg-moottori vähentää päästöjä ja polttoaineen kulutusta Air-injection pidentää ilmansuodattimen puhdistusvälejä LowVib-tärinänvaimennus vähentää käsiin . Järjestys: Alkuperäinen.


Husqvarna 435 moottorisaha

Uusi, kevyt ja tehokas moottorisaha omakotiasujalle, joka haluaa helposti. Koneviesti testasi kolmen eri kokoluokan sahojen leikkuutehoja. Minkä tahansa moottorisahan valitseekin, kannattaa ehdottomasti huolehtia siitä, että turvavarustus on. Ainutlaatuinen rakenne ja riittävästi raakaa voimaa tehokkaaseen . Huskin korvaajana pitäisin nykyistä 550xp:tä.


Nyt parin vuoden kokemuksella voin kyllä suositella. Kierroksia vapaasti . Kuutiotilavuus 4cm³. Helppokäyttöinen ja luotettava moottorisaha. HUSQVARNA 4e-series.


Husqvarna 435 moottorisaha

Siemen ja Kone on tehnyt luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo vuotta. Motonetista laajasta valikoimasta löydät kattavasti moottorisahat , akkukäyttöiset moottorisahat , teräketjut, polttoainesuodattimet ja huoltotarvikkeet. Valikoimassamme on niin raskaan sarjan ammattikoneita kuin pienempiä kuluttajakäyttöön tarkoitettuja moottorisahoja.


Hjuuskvaarnalla ois kiva 435kohan se malli oli, jolla varmaan puu katkeaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit