torstai 28. syyskuuta 2017

Can am 2018 mallit

Can am 2018 mallit

Muoto, toiminnallisuus ja hauskuus. Uudet laadukkaat traktorimönkijät ovat nyt myynnissä. Tutustu ja pyydä tarjous!


Can am 2018 mallit

Can-Amin esittelemä mallisto pistää varmasti vauhtia myös kilpailijoihin. Sinne, missä rapa roiskuu. Rinnanistuttavat mallit huvi- ja hyötykäyttöön.


Sea-Doo vesijettien koeajopäivä järjestetään Ruoveden laivarannassa perjantaina 6. Outlander maastomallit. Pidätämme oikeuden malli ja hintamuutoksiin. Kaikki videoilla esitetyt mallit , varusteet ja paketit eivät välttämättä ole saatavilla Suomessa. Can - Am Spyder Special Series in Triple Black . Renegade - mallisto on ollut jo kohta teini-iän Can-Amin . Suomen suosituin yksittäinen malli on supersuosittu Sportsman 5EFI.


Can am 2018 mallit

Uusi malli on lisäksi erittäin ketterä ja kevyt ajettava. Tällä setillä saa puskulevyn mm. SUUNNITTELE OMA CAN - AM SPYDER. KIITOS TEILLE ASIAKKAAT! E- bike osaamista meiltä!


Tiesitkö että olemme valtuutettu E-BIKE-EXPERTTI . Tervetuloa tutustumaan ajo-ominaisuuksiltaan ja suorituskyvyltään ylivertaiseen. Vetoakselit, raidetangonpäät. Listauksena yleisimpiä varaosia ja varusteilta seuraaviin malleihin. Can-amilta myyntiin traktorimönkijä, joka on varustettu ABS-jarruilla. Todennäköisesti myös muut merkit tuovat markkinoille vastaavan mallin.


Voit lukea taulukot, tutkia numerot ja vertailla tietoja. Lopulta, ajaminen kertoo kaiken. Katso kaikki mallit. Testasimme vähän liian isoon mäkeen kun oli iso kuorma perässä uutta Can - amin traktorimönkijää.


Meiltä löydät mönkijät haastavampaankin maastoon. Can Amissa homma korjaantuukin ensi vuonna, sillä malliin on . Kysy lisää myymälöistämme! Ranger LE- mallit helmikuussa.


Kapeuden voi havaita jo ulkoasusta. Lisäksi pyörät näyttävät jykevän .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit