perjantai 11. elokuuta 2017

Siku traktori

Lähetetään tuntia. Siku lasten lelut nopeasti ja edullisesti , katso ilmainen lähetysetumme. Traktorissa on irrotettava ohjaamo.


Siku traktori

Paalaimen takaluukun voi avata, jolloin pyöreät . SIKU ajoneuvot ovat innostaneet lapsia ja aikuisia yli vuotta. SIKU autot, traktorit , työkoneet, rekat. Siku ajoneuvot ovat tyylikkäitä pienoismalleja.


Isossa traktorissa on kaksoisakselit, liittimet, kaksi pyörivää . Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa. Ilmainen toimitus yli 1tilauksiin. VIKING TOYS KUORMA-AUTO JA TRAKTORI. Lisää ostoskoriin Katso.


Siku traktori

SIKU NH TRAKTORI JA SÄILIÖREHUKÄRRY. Pääosin metallista valetut ajone. Kokonaispituus (ilman kauhaa) cm. Mittakaava lienee 1:32.


Etupyörät kääntyy katolla olevasta valosta ja . Käytämme evästeitä sivustojemme ja palvelujemme parantamiseen. Tähän sisältyvät kolmannen osapuolen sosiaalisen median sivustojen evästeet, jotka voivat . Tämä tyylikkään värikäs metallia ja muovia sisältävä pienoismalli tuo lannoitteen. New Holland - traktori ja irlantilainen Abbey-säiliövaunu.


Siku traktori

Perävaunussa on avattava laita ja sen voi kallistaa. John Deere traktori kiinnitettävällä perävaunulla. Valmistettu metallista muovi osilla. Mitat 2x x cm. Tuotteella ei ole vielä yhtään arvostelua.


Aebi TerraTrac TT2Frontklipper 1:32. Laita traktori ja paalain pärisemään! Siku traktorin pienoismalli on rakennettu suhteessa 1:5 ja koneissa on todella paljon kivoja yksityiskohtia.


Halvin hinta ilman toimituskuluja 3€. Osta ne jo tänään TOYSRUSista ja toimitamme ne sinulle nopeasti. Saat myös maksuttoman . Etunostovarren kauha on mennyt rikki ja puuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit