keskiviikko 2. elokuuta 2017

Hitachi kaivinkoneet

Hitachin maanrakennuskoneissa käytetään uusinta tekniikkaa ja ne täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset. Hitachi tela-alustaiset kaivinkoneet tunnetaan . Nettikoneessa on 1ilmoitusta kohteesta Hitachi. Selaa ilmoituksia ja löydä itsellesi sopiva Hitachi. Osta, myy tai vuokraa käytetyt kaivinkoneet edullisesti. Houkuttelevia tarjouksia . Valikoimastamme löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin, sekä muita tarvikkeita mm.


Tela-alustaiset kaivinkoneet yli t. Raskaan kaluston varaosamyynti, korjaus ja huolto. Hanki kaivinkoneet edullisesti Nettimarkkina. Myydään kategoriassa kaivinkoneet.


Tallissa talaven seisonu hitachi lähti kun unelma kun latasin akut. Pyörittyään kuitenkin 5min sammui ja lähtee vaivoin käyntiin ja ei pysy kauan . Omistajalta täysin työkuntoinen hitachi ex100m kaivinkone. Olen kattellut kun netissä myydään hitachin diagnostiikka usb kaapelia ja jotain cd . Honka Trading Oy maahantuo ja myy käytettyjen koneiden lisäksi uusia Hidromek, Atlas, Takeuchi sekä Mustang maanrakennuskoneita. Telakeskus Oy- Laadukkaat maanrakennuskoneiden varaosat. Ota yhteyttäLIIKEPori › AF-Parts.


Hitachi kaivinkoneet

Vaihtomoottorit kaivinkoneisiin. Kaivureiden varaosat. Kauttamme saat laadukkaat käytetyt tela-alustaiset kaivinkoneet kovaan käyttöön. Siirry ilmoittamaan uusi tela-alustainen kaivinkone.


Luokitellut tela-alustaiset kaivinkoneet. Ajoneuvolasit), Case, Kobelco ja . Piikkausvasara Pulveripihdit Purkukouria 2kpl. Pyöräkuormaajiin sekä kaivinkoneisiin. Lisätietoja numerosta . Siinä on vakiomalleja suurempi maavara, jonka ansiosta ajo . HITACHI maanrakennuskoneet: Alan parhaat tela- ja pyöräalustaiset. Kilpailukykyinen hinta, korkea laatu ja palvelevat aikaa, meidän jäähdytyslaitteiston . Fiat Kobelco työkoneet, Fiat Kobelco kaivinkoneet, Fiat Kobelco EX3Isuzu 6HK1TC, Suodattimet.


Hitachi kaivinkoneet

Ilmastointi Ledvalot Radio Varustellaan tarpeen mukaan. Jäähdytys toimii, eli kompura kunnossa ja kylmäainetta riittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit