perjantai 15. tammikuuta 2016

Traktorikauppa

Traktorikauppa

Katso tästä kaikki traktori-ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Uusin päivitys: noin tuntia. Suomessa maataloustraktoreiden myynti on supistunut 16 . Sähkövikaa lukuun ottamatta kova kuntoinen kone. Hydraulinen kallistaja. Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit.


Traktorikauppa

Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Realisoimme tavaraa aika ajoin myös Huutokaupat.


Juuri nyt ei huutokaupattavaa. Todellisuudessa maanomistaja ostavat lisää uusia traktoreita ja maastoajoneuvoja välttyäkseen veronmaksulta , traktorikauppa vahvassa . Minkälaisia kokemuksia muilla on traktorikaupasta koneliikeiden kanssa? Itsellä jäi tuo kutoskone turhan jämyksi peliksi nykyisiin tarpeisiin . New Holland- ja Case IH -traktoreiden lisäksi. Tammi- toukokuun aikana traktoreita myytiin reilut kymmenen prosenttia enemmän kuin vuosi . Valtra voitti , vaikka ajajien suosikki ei ollut.


Ympäristöystävällisyys ja kierrätettävyys . DynamicComman etunostolaitteella. Traktorikaupat yhdellä puhelinsoitolla. Tutustu muihin Asiakasesimerkkeihin.


Hyvät käytetyt traktorit Ylistarosta. Hannu on ollut päätoiminen . Meillä on kokemusta traktorikaupasta jo 80- luvulta ja puimurikaupasta, olemme tuoneet maahan noin 3kpl puimureita . Konemyyjä Matti Gröhn esitteli Juvalla uutta konetta asiakkaille. Vaikka traktorikauppa tällä hetkellä on historiallisen nihkeää, on kolikollas toinenkin puoli. Uusien maatalouskoneiden sukeltaneet . Autojen myynti, osto ja vaihto ovat olleet päätoimiala, mutta tänään on traktorikauppa avainasemassa. Kattava valikoima maatalouskoneita, traktoreita ja lisälaitteita.


Traktorikauppa

Suolahtelainen Valtra teki alkuvuodesta Irakin . Käytössäsi on laaja tuotevalikoima traktorien varaosia, tarvikkeita ja työkaluja. Kiitos jälleen kerran aivan mahtavasta esityksestä. Viime vuonna ensirekisteröitiin . Työkoneet ja kalusto ilmoitusta alueella Pohjois- Savo.


Meiltä löytyy myös vaihtokoneet, huolto sekä varaosat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit