perjantai 8. tammikuuta 2016

Stiga tornado 3098 h kokemuksia

Ajettavista ruohonleikkureista mielipiteitä, Husqvarna - Sivu. Päältä ajettavista ruohonleikkureista. Stiga Estate ei starttaa 30. Ostin uuden stiga ruohonleikkurin. Kokemusta vuoden ajalta.


Voimanlähteenä on hydrostaattiseen vaihteistoon yhdistetty . Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Käyttö Residential mowing. Cutting method Rotary.


Lisävarusteet Tästä . Kompakti ja helppokäyttöinen sivullepuhaltava puutarhatraktori erikoisvahvalla rungolla. Tornado -puutarhatraktorit joko puhaltavat silputun ruohon maaperään, kun käytät aikaa säästävää Multiclip-leikkuumenetelmää, tai puhaltaa ruohon tehokkaasti . Voit käyttää Tornadoa joko silppuavana tai sivulleheittävänä. Jämäkkä ja luotettava traktori, rakennettu vahvaan . Sen aikaa säästävä Multiclip-leikkuumenetelmä puhaltaa silputun ruohon takaisin maaperään. Löydä ruohonleikkurit stiga edullisesti Nettimarkkina. Ruohonleikkurit, trimmerit, ilmastimet, ja paljon muuta… Yli 5lisätarviketta puutarhakoneille: ruohonleikkurien veitset, vyöt, leikkuulangat ja muut varaosat.


Me STIGA :lla välitämme kaikista puutarhureista ja jaamme heidän. Voit pyytää tarjouspyyntöä tai konsulttipuhelua täyttämällä yhteydenottolomakkeen! Toto video vám přináší http://www. V tomto videu se můžete podívat na zahradní traktor ESTATE 30H. Ikmēneša maksājums 62.


Reprezentatīvs piemērs: aizdevuma summa - 16EUR, aizdevuma termiņš - mēn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit