torstai 21. tammikuuta 2016

Honda aggregaatti eu22i

Uudessa generaattorissa on enemmän tehoa, mutta sama paino kuin edeltäjässään. Suoraan varastosta heti toimitukseen. Osta omasi - Verkkomarket. Käsilaukkukokoinen, kompakti kannettava generaattori. Omakohtainen kokemus: Ostin mökille halvan (keltaisen) generaattorin jota en koskaan saanut käyntiin silloin, kun olisin.


Honda aggregaatti eu22i

VALITSE NOUTO NIIN LÄHETÄMME TUOTTEEN TEILLE 1-ARKIPÄIVÄSSÄ. Kuopio, Pohjois-Savo. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Sopii myös herkille sähkölaitteilleTehokas V:n. Tuotetunnus (SKU): H. Hiljainen, kompakti ja toimintavarma generaattori.


Keveytensä ansiosta helposti siirrettävissä. Kumitassut takaavat värinättömän käynnin. Varmista tuotteen saatavuus. Alkuperäisen ohjeen käännös.


Motonetin laajasta valikoimasta löydät sopivan aggregaatin tai generaattorin. Kitee › Kiteen Konediesel OyLiike. Kyseessä on siis salkkumallinen aggregaatti , kW max.


Käsikäynnistys- 4l polttoainesäiliö- 2kpl 230V liitännätOhje aggregaatin. Tämän avulla saat virtaa 12v akkuihin. Kompakti kannettava . Aggregaatit ja invertterit.


Valikoimiimme kuuluvat mopot, perämoottorit, ruohonleikkurit, . Vertaa tuotteita helposti netissä VERTAA. EU22i tarjoaa jopa kW . FI honda aggregaatti -sivustolla. Tule sivustollemme ja löydä edullisimmat, toimivimmat ja parhaimmat tuot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit