maanantai 8. helmikuuta 2016

Ostetaan zetor

Ostetaan zetor

Zetor -merkkisistä koneista. Katso löydätkö näiden ilmoitusten joukosta ostajan. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Uusin päivitys: noin tuntia.


Ostetaan zetor

Neliveto, Ryömintävaihteisto, Mekaaninen suunnanvaihdin, Takarenkaat: 16. Myytävät kohteet on järjestetty myynti-ilmoitusten jättöpäivämäärän mukaan. Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa . Ostetaan: Ostetaan zetor. Avaa osto-ilmoitus tästä ja ota yhteyttä ostajaan. Houkuttelevia tarjouksia . Näitä taisi ostaa eniten eläkkeelle jääneet ukot, jotka ovat olleet nuoria vuotta sitten.


Kauhajokelainen Heikki Korpi. Tshekistä olen niitä suoraan ostanut. Ovat siellä halpoja ja . Paketti oli vähän samanlainen, kuin ostaisi uusia huonekaluja, itse koottava. Ferguson bensiini 325. Ostamme nuoria länsimaisia 4-vetotraktoreita vm.


Ostetaan zetor

Käteisellä, lunastamme myös loppuvelan. Viime viikonloppuna . Pytyt, männät, kannet, ym laatikossa. Syytä purkamiseen en tiedä. ZETOR tuotemerkkinä edustaa perinteitä, laatua ja kohtuuhintaisia tuotteita sekä palveluita. Nokian Raskaat Renkaat Oy ostaa Levypyörä Oy:n.


Kaarlo ja Taisto Kemppainen . Suomessa alettiin siirtyä hevosvetoisesta. Periaate on, että jos jotakin osaa ei saa ostamalla , niin sitten se tehdään . Toiseksi vaihtoehdoksi varas on ehdottanut traktorin ostamista. Yllättynyt jos voi ostaa rattorinkin jonnun,deutsin tai zetorin Vink . Viking Loton tuplavoittaja on Hannu Hanhi, joka aikoo ostaa keinutuolin ja traktorin. AG-Huttu Oy ostaa ja myy käytettyjä traktoreita ja maatalouskoneita. Varastostamme löytyy runsas valikoima koneita eri hinta- ja kokoluokissa.


Luotto: Alkoholia saa ostaa vapaammin myös velaksi, esimerkiksi. Massikka 2-ostettu uutena ja on edelleen. VIP-lipun ostaneet pääsevät omaan katettuun katsomoon pulling-radan parhaalle paikalle lähtöpään.


Eli vanha akku teki kuolemaa jo kesällä ja nyt pakkasille kävin uuden akun ostamassa. Nyt pyörittää kyllä, mutta. Jos joku ostaa sinulta traktorin ja maksaa alvin niin sinä vain . Isä sopi heidän hoitavan myös meidän pellolla .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit